O nama

Tvrtka SPORTEKA d.o.o. u svojoj ponudi zastupa BH FITNESS GRUPU koja ima stogodišnju tradiciju u sektoru proizvodnje biciklističke opreme, a od 1969. specijalizirala se za proizvodnju fitness opreme.
 
Garancija kvalitete BH FITNESS opreme temelji se na novoj tehnologiji konstrukcije (HI POWER ALU FRAME) kao i na korištenju materijala ALUMINIJA koji smanjuje onečišćenja i lako se reciklira, otporan je na koroziju i vanjske utjecaje. Uz dvije profesionalne i jednu kućnu liniju cardio programa ponuda je upotpunjena i BH HI POWER STRENGTH LINE spravama za izotoničko vježbanje. Sprave se dijele na opremu za vježbanje gornjeg dijela tijela, donjeg dijela tijela, za vježbanje trbušnih mišića te na klupice za treniranje.
 
Kućna linija BH FITNESS  kompletno prilagođena radu u kućnom ambijentu, a kvalitetom prati profesionalnu liniju. Sprave su potpuno opremljene svim programima za praćenje i programiranje trenažnog rada. Sadrži mašine ellipticals, treadmills, bicycles, recumbent cycles,steppers, rowers, multy-gyms, bench-gyms, spinning bike, health&beauty i light comercial (poluprofesionalna linija).
 
Sporteka d.o.o.
BH FitnesLk LIne ProfessionalSK LINE ProfessionalStrength Line ProfessionalMF Sport